A Dalvölgy a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg.

Várunk, gyere!

Várunk, gyere!

Kedves énekelni vágyó Középiskolások! Az országos és nemzetközi színtéren egyaránt ismert Veszprém Város Vegyeskarának ifjúsági kórusa, a Vokál tagtoborzást hirdet a lelkes és jó hangú fiatalok számára.

Az immár 20 éves múlttal rendelkező kórus tagjai főként Veszprém középiskoláiból kerülnek ki, így az éneklés mellett egy jó társaság tagjává válhatsz, ismerkedhetsz, új barátságokat köthetsz.

A kórus próbái heti rendszerességgel zajlanak, minden szerdán 16.00-tól 18.00-ig a Hangvillában.

A repertoárban a klasszikus kórusművek mellett nagy számban szerepelnek ismert jazz-és egyéb könnyűzenei feldolgozások, spirituálék, madrigálok, könnyed egyházi zeneművek is. Az együttest olykor a legkülönfélébb hangszerekkel kísérik a vállalkozó kedvű ismerősök, zenészek. A zongora, a hegedű, a cselló és a furulya nagyon gyakori kísérőhangszerek a kórus életében, de nem ritkán feltűnnek a basszusgitár, a bendzsó és az afrikai ütőhangszerek is.


Ha kedvet érzel ahhoz, hogy egy jó hangulatú közösség tagja legyél, találkozzunk szerda este a veszprémi Hangvillában, a Múzsák legújabb, legszebb otthonában…Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég képzett énekes ahhoz, hogy kórusban énekelj, ne izgulj!... Olyannal még nem találkoztunk, aki ne tudott volna megtanulni bátran és jól énekelni, ha igazán akarta.

Szóljatok ismerőseiteknek, barátoknak, barátnőknek, és gyertek akár együtt is, hogy még otthonosabban érezzétek magatokat.

Ha bármi kérdésetek van, hívjátok a karnagyot, Erdélyi Ágnes mester tanárt a +36 30 323 7718 -as telefonszámon.

Várunk benneteket sok szeretettel!
 

8200 Veszprém, Brusznyai u. 2. • (+36) 88 889 180 • info@vvve.hu